Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Suosittelun arvoinen markkinointi- ja viestintäkumppani

HANi Creative on lahtelainen markkinointi- ja viestintätoimisto, jonka ytimessä on sitoutuminen asiakkaidemme menestykseen.

OSAAMISEMME KULMAKIVIÄ OVAT:

  • asiakaslähtöinen markkinoinnin ja viestinnän konsultointi
  • monikielinen esitteiden, kuvastojen, yritysesittelyiden, vuosikertomusten ja muiden digitaalisten ja painomateriaalien suunnittelu ja toteutus

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot kiteytyvät ajatukseen suosittelun arvoisesta tekemisestä.

Miten tarinamme alkoi?

”Työskennellessäni ennen yrittäjyyttä vuosia myynnin tuen sekä kansainvälisen markkinoinnin ja viestinnän in house -tiimeissä jouduin melko usein siirtämään kiireellistenkin töiden tekemistä ajan puutteen takia. Etenkin tulevan suunnittelu jäi turhan usein muun kiireen jalkoihin.

Joskus olin kahdesta tutkinnosta (tradenomi & VTM, viestintä) sekä vuosien työkokemuksesta huolimatta myös epävarma esimerkiksi siitä, millainen taktinen tekeminen tukisi parhaiten kasvua ja muita yrityksen tavoitteita. Kaipasin sparrailua tai konkreettisia työkaluja, jotka tukisivat paitsi työssä onnistumista, myös yrityksen menestystä silloinkin, kun resurssit ovat rajalliset.

Perustin HANi Creativen näiden omien kokemusteni ja tarpeideni pohjalta. Halusin tarjota ratkaisuja, joiden kautta jokaisella olisi tarpeen ja tilanteen mukaan saatavilla joko ammattitaitoinen yhteistyökumppani tai kiireistä inhouse-tekemistä tukevia käytännön työkaluja työnsä tukena."

- Hanna Ilmavirta | HANi Creativen yrittäjä

yhteistyön edut asiakkaillemme

Asiakkaillemme työskentely kanssamme tarkoittaa sujuvaa ammattitaitoista yhteistyötä ja laadusta tinkimätöntä työn jälkeä.

Olipa kyse markkinoinnin ja viestinnän konsultoinnista, erilaisten materiaalien, kuten raporttien, vuosikertomusten, yritysesittelyn tai esitteiden tekemisestä, luomme ratkaisut aina asiakkaidemme tarpeiden pohjalta.

Itse oman organisaationsa tai asiakkaidensa myynnin kehitystä tukevasta markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville tarjoamme erilaisia mallipohjia, jotka auttavat työskentelemään ammattimaisesti ja tehokkaasti silloinkin, kun aika on kortilla tai osaamisen puute haastaa tuloksellista tekemistä.

Asiakaslähtöistä yhteistyötä ja osaamista

Asiakkaamme arvostavat erityisesti kykyämme ymmärtää heidän toiveitaan, tarpeitaan ja haasteitaan sekä taitoamme rakentaa niiden kanssa resonoivia ratkaisuja. 

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, otathan yhteyttä niin jutellaan lisää.  

ota yhteyttä

Valmiit mallipohjat oman työn tukena

Jos teet markkinointia ja viestintää mieluiten itse tai tiimisi kanssa, löydät verkkosivuiltamme työsi tueksi erilaisia malleja ja valmiita pohjia. 

Mallipohjat tarjoavat niin tiimeille, konsulteille kuin yrittäjillekin kustannustehokkaan tavan markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

tutustu pohjiin

Asiakkaamme kertovat:

★★★★★

Yhteistyö Hannan kanssa on todella sujuvaa. Hän reagoi kyselyihin ja tarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla. Voimme luottaa erinomaiseen työn jälkeen.

★★★★★

Tarpeemme ovat liittyneet etenkin erilaisten materiaalien tekemiseen ja olemme joka kerta olleet lopputulokseen oikein tyytyväisiä.

★★★★★

Hanna on aidosti kuunnellut ja ymmärtänyt toiveemme ja tuonut hyviä kehitysehdotuksia pöytään.

Suosittelen lämpimästi!