HANi Creative | Blogi RSS

LUOTA VAI OHJEISTA? SOSIAALISEN MEDIAN OHJEET VIESTINNÄN TUKENA

Sosiaalisessa mediassa keskustelu ei rajoitu brändeihin, tuotteisiin, palveluihin ja suunniteltuihin sisältöihin. Some vaatii avaamaan oven henkilökohtaisuudelle, hetkessä elämiselle ja aitoudelle. 

Onko työnantajien hyvä antaa somessa viestivälle henkilöstölleen työhön liittyvän viestinnän osalta ohjeistusta vai kannattaako vain luottaa siihen, että ihmiset toimivat myös somessa vastuullisesti ja ammattimaisesti - omalla persoonallisella ja luovalla otteellaan?

LUE BLOGITEKSTI

HYVÄ PAHA MUKAVUUSALUE

Viihdyn oikein hyvin omalla työn mukavuusalueellani - ja kukapa ei viihtyisi. Rakentaessani yritykseni verkkosivustoa vietin kuitenkin suuren osan työajastani uutta omaksuen, mikä sai ajoittain kyseenalaistamaan koko mukavuusalueelta poistumisen tärkeyttä.

Sanotaan, että itsensä ja työn kehittäminen vaatii tuttujen toimintatapojen kriittistäkin tarkastelua ja osaamiseen tai onnistumiseen liittyvän epävarmuuden voittamista. Näin usein onkin. Mutta omien vahvuuksien pariin on aina hienoa myös palata!

LUE BLOGITEKSTI

TAVOITTEENA SUOSITTELUN ARVOINEN TEKEMINEN

Aika on työelämässä kenelle tahansa hankala kilpailija. Se haastaa meitä päivittäin joustamaan, mukautumaan, unohtamaan epäonnistumisen tunteet ja toisaalta nousemaan nopeasti jaloilleen kohti uusia mahdollisuuksia. 

Miten käytettävissä olevat resurssit vaikuttavat työelämässä onnistumisen kokemuksiin, tavoitteiden saavuttamiseen, oman ja tiimin tekemisen kehittämiseen sekä yrityksen arvojen mukaiseen, suosittelun arvoiseen työhön ja toimintaan?

LUE BLOGITEKSTI